Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija pronašla ubojicu

Varaždin: Nakon pronalaska leša riješili slučaj star četiri godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelomično mumificirani i raspadajući leš pronađen sredinom mjeseca na željezničkom kolodvoru u Varaždinu pripada ženi čiji je nestanak prijavljen 2006. godine. istragom je utvrđeno da je žena ubijena, a policija je pronašla ubojicu.

Identifikacijom je otkriveno da tijelo pripada 32-godišjnjoj ženi čiji je nestanak obitelj policiji prijavila prije četiri godine. Policija je nakon pronalaska tijela ponovno pokrenula istragu i obavila desetak obavjesnih razgovora na temelju kojih je zaključila da postoje indicije da je žena umrla nasilnom smrću.

Pročitajte i ovo Darko Obradović, stručnjak za sigurnost Dramatična potraga Sigurnosni stručnjak o istrazi oko nestale Danke: "Ne bi se otkazivala potraga da se nije dogodio preokret" Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto"

Na temelju osnovane sumnje da je ubio nesretnu ženu te da je ljubomora bila motiv, policija je privela 36-godišnjeg muškarca iz Međimurja. Naime, žena nije željela s njim nastaviti ljubavnu vezu pa je 36-godišnjak rukama uhvatio za vrat i ugušio. Tijekom ispitivanja muškarac iz Međimurja u cjelosti je priznao zločin. Uz kaznenu prijavu za ubojstvo sproveden je na Županijski sud u Varaždinu, gdje mu je istražni sudac nakon saslušanja odredio zadržavanje.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene