Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Kriv je za nesreću'

Klici kaznena prijava zbog nesreće u kojoj mu je poginuo otac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv Vinka Žuljevića Klice podignuta je kaznena prijava zbog sumnje da je početkom ožujka skrivio prometnu nesreću u kojoj je na pružnom prijelazu u Sesvetskoj Selnici poginuo njegov 78-godišnji otac, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.

Žuljevića, kojeg se godinama povezivalo sa zagrebačkim podzemljem, tereti se za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom. Nesreća u kojoj je on lakše, a njegov otac Jozo teško ozlijeđen te je nakon nekoliko sati umro u bolnici, dogodila se 2. ožujka kada su osobnim automobilom 'mercedes S klase' prelazili prugu te je na njih naletio putnički vlak. Žuljević je bolesnog oca vozio u bolnicu, a navodno su prugu prelazili, iako je bila uključena signalizacija, a polubranici spušteni.

Pročitajte i ovo Djevojčica kod psihologa Tijekom saslušanja Cure nove informacije o ubojstvu Saše K.: Psiholozi šokirani ponašanjem njegove kćeri (14) Slika nije dostupna Hrvatski Fritzl 53-godišnjak godinama silovao kćer

>> U naletu vlaka poginuo otac Vinka Žuljevića Klice

Nakon nesreće u kojem je 'mercedes' potpuno uništen, 51-godišnji Žuljević je izjavio da polubranici nisu bili spušteni, pa je policija protekla dva tjedna tražila očevice. Vinko Žuljević Klica pravomoćno je oslobođen optužbe da je iz bezobobzirne osvete u svibnju 2002. u jednom zagrebačkom kafiću ubio Veselina Marinova, suradnika hrvatskih obavještajnih službi. Na suđenju je utvrđeno da je Žuljević pucao u samoobrani.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene