Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bacio ga s mosta

Policija ima sumnjivca za Simkeovu smrt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječka policija u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom podignula je kaznenu prijavu protiv 23-godišnjeg mladića kojeg sumnjiče da je 36-godišnjeg Vitomira Jovičića zvanog Simke bacio u Rječinu gdje se nesretnik utopio.

Mladić je optužen zbog kaznenog djela ubojstva. U prijavi stoji da je osumnjičeni, koji je u vrijeme ubojstva prolazio Titovim trgom u većem društvu, prišao Jovičiću te ga počeo vrijeđati i potcjenjivati. Došlo je do verbalnog sukoba, a u jednom je trenutku osumnjičenik podignuo Jovičića te ga bacio u Rječinu, gdje se nesretni muškarac utopio jer nije znao plivati.

Pročitajte i ovo Europski izbori - 2 Drugačija mišljenja Ovo je jedna je od gorućih tema u Europskoj uniji: Pogledajte što na nju kažu hrvatski političari Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić lom u stranci Udarac Raspudićima! Napuštanjem Mosta ostaju bez novca iz proračuna, samo je jedan način da ga dobiju

Nestanak Vitomira Jovičića prijavljen je 9. travnja, a njegovo je mrtvo tijelo pronađeno 18. travnja. Osumnjičenik je, kako se doznaje, otprije dobro poznat policiji, a nakon zločina pobjegao je, navodno u Italiju. Slijedi raspisivanje međunarodne tjeralice. Jovičić je bio prava gradska legenda koji je za kruh zarađivao pomažući ugostiteljima nositi smeće, čisteći terase, žicajući i obavljajući druge sitne poslove.

Čim je pronađeno truplo, policija je počela provjeravati sve okolnosti kako bi utvrdila je li riječ o nesretnom slučaju, samoubojstvu ili ubojstvu. Taj okrutan čin vidjelo je mnoštvo ljudi, no nitko nije reagirao. Tek preko facebooka mladi su pokrenuli istragu, zahvaljujući kojoj je policija sakupila dovoljno dokaza o ubojici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene