Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kaznena prijava zbog požara i eksplozije u Puli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog podmetanja požara u ulazu zgrade u Kandlerovoj ulici u Puli u noći s 19. na 20. rujna, u kojemu su četiri osobe ozlijeđene, od kojih je jedna poslije umrla, istarska je policija podnijela Županijskom državnom odvjetništvu kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja.

Kako je izvijestila glasnogovornica Policijske uprave istarske
Nataša Rogić, policiji su stigli i nalazi Centra za krim vještačenja kojima je utvrđeno da je isključen tehnički uzrok i samozapaljenje motocikla parkiranog u ulazu zgrade.

Pročitajte i ovo Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga Tvrđava Monvidal Teško ozlijeđena Muškarac gurnuo ženu s pulske tvrđave: Pala s visine od pet metara i završila u bolnici

"Vještačenjem je utvrđeno da je uzrok požara djelovanje otvorenog plamena na zapaljive dijelove motocikla uslijed čega je došlo do požara, odnosno eksplozije", rekla je glasnogovornica Rogić i dodala da se izvidi i dalje obavljaju.

Požar je planuo u hodniku prizemlja zgrade u Kandlerovoj ulici u staroj gradskoj jezgri u Puli, a proširio se prema katovima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene