Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog fizičkog sukoba u Karlovcu, u kojem je 24-godišnjak nožem u četvrtak teško ozlijedio 19-godišnjeg Karlovčanina, stariji je mladić osumnjičen za pokušaj ubojstva te je lišen slobode, priopćila je u subotu karlovačka Policijska uprava.


Ranjeni je mladić zahvaljujući brzoj intervenciji liječnika spašen i dobro se oporavlja, rekao je Hini ravnatelj karlovačke Opće bolnice Ervin Jančić.

Vezani članci Policija traži muškarca zbog krađe - 3 Prepoznajete li muškarca na fotografiji? Policija sumnja da je povezan s krađom u Karlovcu Privođenje osumnjičene djevojke Spasili ga u zadnji čas: Podmetnula dečku antifriz u bocu sa sokom pa zaradila optužnicu za pokušaj teškog ubojstva

"Stanje pacijenta sada je dobro, iako je u četvrtak bio primljen u bolnicu hitno i u teškom stanju s ubodnom ranom u trbuh. Hitnom je operacijom problem razriješen, te su mu sve funkcije stabilizirane", izvijestio je.

Iz karlovačke policije utvrdili su da su u sukobu na parkiralištu u gradskoj četvrti Banija sudjelovala tri mlađa muškarca.

Mladića koji je hladnim oružjem teško ozlijedio 19-godišnjaka policija je lišila slobode i predala pritvorskom nadzorniku te će ga uz kaznenu prijavu za ubojstvo u pokušaju odvesti na saslušanje Županijskom državnom odvjetništvu. (Hina)