Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pijani vozač usmrtio 72-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba poginula, a dvije su ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros oko 7 sati dogodila u Zagrebačkoj ulici u Sesvetama. Kako doznajemo, sudarila su se dva automobila i teretno vozilo.

Sudar je izazvao mladi vozač pod utjecajem alkohola, pri čemu je smrtno stradao 72-godišnjak, izvijestila je zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dvije osobe ranjene Slano: Jedna osoba poginula u teškoj prometnoj nesreći Slika nije dostupna Jadranska magistrala U nesreći smrtno stradala jedna osoba

Mladić je svojim golfom zagrebačkih registracijskih oznaka udario u prikolicu opel astre, također zagrebačkih registracija, u kojoj je poginuli bio suputnik. 

Od siline udarca opel astra s prikolicom je prešla na suprotni trak, gdje je na nju naletio kamion varaždinskih registracijskih oznaka.

U nesreći je 72-godišnjak teško ozlijeđen i prevezen u Kliničku bolnicu Dubrava, gdje je od posljedica ozljeda preminuo, rečeno je konferenciji za novinare u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je 24-godišnji vozač golfa imao koncentraciju alkohola od 1,44 grama po kilogramu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene