Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Policijskoj postaji Kaštela 30-godišnjakinja je jučer prijavila silovanje koje se dogodilo istog dana u prijepodnevnim satima.


'Policija intenzivno traga za 40-godišnjakom koji je u nedjelju silovao 30-godišnju ženu kojoj je liječnička pomoć pružena u KBC-u Split gdje je konstatirano da je zadobila lakše tjelesne ozljede', stoji u izvješću PU splitsko-dalmatinske.Neslužbeno se doznaje kako je 40-godišnjak 30-godišnjakinju zaustavio na benzskoj postaji u Kaštelima te je zamolio da ga odveze do prijatelja.

Pomislio da je mrtva

Vezani članci Gordana Buljan Flander, ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, i Domagoj Mikić Dvije škole, dva incidenta: "Bojim se da se djeca u školi sve manje osjećaju sigurno, da se nasilje iz obitelji i društva prelijeva i tamo" Zabijen nož u stol Drama u zagrebačkoj školi: Pijan uletio na roditeljski sastanak, mahao nožem pa ga zabio u stol. Svladao ga bivši pripadnik ATJ Lučko

Kako ga je poznavala od ranije, žena je pristala no čim je 40-godišnjak sjeo u automobil, naredio joj je da ga odveze na drugu adresu, neslužbena je informacija. Kada je muškarac procijenio da su dovoljno daleko otišli, naredio je poznanici da zaustavi vozilo te je izudarao po glavi, silovao, nakon toga zavezao i nastavio udarati. Neslužbeno doznajemo da se muškarac nastavio iživljavati na ženi zbog čega je ona u jednom trenutku izgubila svijet. Najvjerojatnije je tada nasilnik pomislio da je mrtva te se prestrašio i pobjegao. Kada je došla svijesti, djevojka je otrčala do prve kuće i pozvala policiju.