Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Iz mjenjačnice ukradeno nekoliko milijuna kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati lopov provalio je proteklog vikenda u zagrebačku mjenjačnicu "Colosseum" u Vlaškoj ulici i ukrao nekoliko milijuna kuna, izvijestila je danas zagrebačka policija. Kažu da je, s obzirom na iznos ukradenog novca, riječ o jednoj od najvećih pljački posljednjih godina.

Provalnik je obio podrumska vrata i onesposobio dojavne uređaje te, kako kažu u policiji, prikladnim alatom napravio otvor na podu kroz koji se provukao i ušao u mjenjačnicu. 

Pročitajte i ovo Razmjena kuna i kovanica - 6 Dnevnik Nove TV pita Nedostaje li vam kuna? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV Slika nije dostupna Nevrijeme učinilo svoje FOTO Na Zlarinu RAZVALJENA cesta, šteta višemilijunska

Potom je djelomice ispremetao stvari te iz blagajne ukrao novac.

Neslužbeno se doznaje da je provalnik nestao s plijenom od gotovo tri milijuna kuna.

Budući da se izvana nisu mogli vidjeti tragovi provale, krađa je otkrivena tek jučer ujutro, prvog radnog dana nakon kobnog vikenda.

Policija radi istrage nije željela otkriti pojedinosti provale. Opljačkana mjenjačnica se nalazi na križanju Vončinine i Vlaške ulice, a u vlasništvu je 57-godišnjeg Milana Mlakara.

Mediji nagađaju da je riječ o više provalnika i pomno isplaniranoj pljački kakvih je lani u Hrvatskoj zabilježeno više od stotinu u Hrvatskoj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene