Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Huligani napali dvojicu maloljetnika

Istukli ih i gađali kamenjem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
PU zagrebačka dovršila je kriminalističku obradu nad šestericom mladića zbog osnovane sumnje da su proteklu nedjelju, oko 22, 30 sati, fizički napali dvojicu maloljetnika.

Mladići u dobi od 18, 19, 20, 21 i 22 godine u proteklu su nedjelju na Trgu kralja Tomislava fizički nasrnuli na 16-godišnjaka i 17-godišnjaka. Osumnjičeni mladići bili su u vlaku koji je bio stacioniran na Glavnom željezničkom kolodvoru te su pjevajući navijačke pjesme remetili javni red i mir.  U jedno trenutku, 20-godišnja, koji je prpvoosumnjičen, s 2.0 promila lakohola u krvi, izašao je iz vlaka te prišao maloljetnicima koji su sjedili na klupi. 

Pročitajte i ovo Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara Za Dnevnik Nove TV Penava nakon masovne tučnjave u Vukovaru: ''Bez obzira na imena, prezimena, pripadnost, iznimki ne smije biti'' Marin Galić, Sveučilište Sjever Neredi navijača Nakon Torcidinog napada na policiju, reakcije iz Hajduka još nema: "Svi se boje reagirati, na tom području jedino Katolička crkva ima veći utjecaj"

Ničim izazvan unosio se 17-godišnjaku u lice te ga je udario. 16-godišnjak je nasilnika odgurnuo kako bi zaštitio prijatelja, no tada su iz vlaka dotrčali ostali mladići te rukama i nogama stali tući maloljetnike. 16-godišnjak se sklonio u jedan ugao, a 17-godišnjak je uspio pobjeći dok su nasilnici za njim bacali kamenje. Napadnutima mladićima liječnička pomoć pružena je u Klinici za traumatologiju, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni. Nakon dovršene kriminalističke obrade osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu, dovedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene