Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Od teških ozljeda zadobivenih u prevrnuću traktora poslijepodne je smrtno stradao 70-godišnji muškarac iz mjesta Gornja Glogovnica, izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.


Nesreća se dogodila oko 15,45 sati nedaleko mjesta Gornja Glogovnica, gdje je na polju 70-godišnji Ivan Majhen upravljao traktorom marke ‘Imt 539’, križevačkih registarskih oznaka, kojem je bila priključena prikolica domaće izrade (kareta). U jednom trenutku došlo je do ubrzanog nekontroliranog kretanja traktora nizbrdo, uslijed čega je vozač ispao sa sjedišta, a traktor je prešao preko njega, teško ga ozlijedivši.

Vezani članci Slika nije dostupna Traktor pao na muškarca, poginuo na mjestu Slika nije dostupna Pješak poginuo na A2, u Velikoj Gorici stradala vozačica

Traktor se nastavio nekontrolirano kretati nizbrdo još oko 150 metara te se zaustavio u polju kukuruza. Vozač Ivan Majhen od zadobivenih teških tjelesnih ozljeda preminuo je u kolima Hitne medicinske pomoći Križevci, na putu u koprivničku bolnicu. Očevid na mjestu nesreće obavio je istražni sudac Županijskog suda u Koprivnici, uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske postaje Križevci. (Hina)