Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dovršeno krim istraživanje

Razbijačina na Hvaru: 40-godišnjak naručio premlaćivanje muškarca?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dovršena je krim istraga nad više osoba nakon tučnjave u Hvaru kada je morala reagirati i interventna policija.

Policija je dovršila krim istraživanje nad više osoba zbog izgreda koji se u ponedjeljak navečer dogodio u Hvaru, kada je pet osoba verbalno, a onda i fizički napalo 30-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve organizirao dečko 14-godišnjakinju dečko namamio u šumu, gdje je dva dana mučena i silovana: Desetero djece uhićeno i upleteno u ovaj horor Policija Malmö Prioritetna meta Strah se širi europskim gradom: "Prijeti se terorističkim napadima, supruga sa kćeri odlazi iz grada"

Utvrđeno je postojanje sumnje da je 40-godišnji strani državljanin, na stalnom boravku u Hrvatskoj, tijekom lipnja zatražio od 30-godišnjeg hrvatskog državljanina da s još nekoliko osoba fizički napadne 30-godišnjaka, a za što je 30-godišnjak tražio novčanu nagradu, izvijestila je policija.

Kaos, pucnjava i suzavac na Hvaru: Demolirali restoran, pretukli vlasnika pa ih napali mještani

U ponedjeljak su 30-godišnjak i još četiri muškarca stara 23, 22, 25 i 29 godina verbalno i fizički napala muškarca (30) u jednom ugostiteljskom objektu u Hvaru.

Protiv 40-godišnjaka i petorke je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela Dogovor za počinjenje kaznenog djela. Također, petorka koju se sumnjiči da je napad počinila kazneno je prijavljena zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda u pokušaju.

40-godišnjak i osumnjičeni muškarci stari 23, 22 i 25 godina predani su pritvorskom nadzorniku, dok policija još traga za 30-godišnjakom i 29-godišnjakom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene