Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićenje u Beogradu

Hrvat u Beogradu varao kao liječnik alternative

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beogradska policija uhitila je i odredila mjeru zadržavanja do 48 sati Nenadu R. (56), državljaninu Hrvatske i Željku Š. (56) iz srbijanskog mjesta Barajevo, koji su osumnjičeni za više prijevara, priopćila je u srijedu navečer policija.

Kako se navodi u priopćenju koji objavljuje agencija Beta, osumnjičeni su zakupljivali termine na više televizijskih kanala gdje se Nenad R. lažno predstavljao kao liječnik alternativne medicine, iako ne posjeduje certifikat o stručnosti, niti potrebne dozvole nadležnih tijela.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna O političkoj alternativi Milanović: Ono što se nudi s druge strane nije dobro ni pošteno! Slika nije dostupna O vodstvu SDP-a Milanović: Znamo kamo idemo, jedino što idemo presporo!

On je promovirao metodu liječenja 'nulta terapija', koja se provodi upotrebom električnog aparata 'rife generator', koji je pravio Željko Š. U priopćenju policije se kaže da taj aparat nije registriran, niti ima certifikat i atest o tehničkoj ispravnosti.

Na taj su način, kako se navodi u priopćenju, oštećeni mnogi građani koji su pozvani da se jave beogradskoj policijskoj upravi. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene