Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O vodstvu SDP-a

Milanović: Znamo kamo idemo, jedino što idemo presporo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDP-a Zoran Milanović održao je govor izbornoj konvenciji županijske organizacije SDP-a Dubrovačko-neretvanske županije.

Milanović je u svom govoru na izbornoj konvenciji županijske organizacije SDP-a  Dubrovačko - neretvanske županije rekao da SDP Hrvatsku vodi dobro, ali sporo te da trenutačno ne postoji bolja politička opcija.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin i Barbara Štrbac Najavio promjenu Grbin otkrio hoće li poštovati odluku Ustavnog suda i naglasio: "To je životinja stjerana u kut" Zvonimir Mršić, Zoran Milanović Greška Milanovićev bliski kolega: ''Je li sada svima jasno?''

Milanović: Jedno je sigurno - Hrvatska ima bolju vlast od prethodne!

'Kad kažem da smo na pola puta, onda to i mislim. Mi smo na pola puta, nismo na stranputici, nismo sletjeli s te ceste, nismo se zabili u odbojnik, idemo tom cestom koju smo trasirali i za koju imamo čiste papire, znamo kamo idemo. Jedino što idemo presporo', kazao je Milanović.

'Jadna je država koja nema alternativu. Hrvatska uvijek ima alternativu i nije jadna, ali ono što se nudi kao alternativa - to nije alternativa', dodao je.

Najavio je i da će sljedeći tjedan biti otvorena dionica autoceste A1 do Ploča. Riječ je o desetak kilometara dugoj dionici od Vrgorca do Ploča.

Kako je rekao Milanović, i kad se otvori ta dionica Dubrovnik će opet biti daleko. Osvrnuo se i na izgradnju pelješkog mosta te je rekao kako ne želi ništa obećavati dok ne bude siguran da će se on moći nastaviti graditi.

'Nikad niste čuli da smo obećavali ono što ne možemo ispuniti, nikad nisam obećao pelješki most pa neću ni večeras, ali od drugog dana mandata na njemu radimo', istaknuo je na konvenciji županijskoga SDP-a Zoran Milanović.

Sudionike konvencije pozdravili su i dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić u ime HNS-a, njegov zamjenik Željko Raguž u ime HSS-a te predsjednik Županijske organizacije SDP-a Davor Penić, koji je na tu dužnost izabran prije dva tjedna. (S.V./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene