Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policija ga uhitila

Provalio u kuću svog sumještanina pa se maskirao ručnikom i prijetio mu smrću

Ilustracija (Foto: Thinkstock)
Ilustracija (Foto: Thinkstock) Foto: Thinkstock
Muškarac (45) provalio u kuću svog sumještanina u Gradištu kraj Županje, pa se sukobio s vlasnikom i prijetio mu smrću. Policija ga je brzo pronašla.

Policija je uhitila muškarca (45) iz Gradišta kraj Županje koji je provalio u kuću svog starijeg sumještanina, ukrao mu novac, sukobio se s vlasnikom i prijetio mu smrću.

Pročitajte i ovo Provalnik u stanu na Srednjacima objavila vlasniica VIDEO Provalnik upao u stan, ali ovo nije očekivao: Kamere su sve snimile Ilustracija Pao u rekordnom roku Munjevita akcija: Pogledajte koliko je bilo potrebno policiji da uhiti nevještog provalnika

Provala se dogodila u petak, 19. lipnja oko 16,30 sati kada je 45-ogodišnjak nasilno otvorio prozor kupaonice na kući svog sumještanina (89) u Ulici Vladimira Nazora. U kući je pronašao njegov novčanik iz kojeg je ukrao manji novčani iznos, no prilikom bijega iz kuće zatekao ga je vlasnik koji se upravo vratio kući. 

Provalnik je tada prekrio glavu ručnikom kojeg je pronašao u kući kako bi prekrio svoj identitet, a potom silom pokušao uvući starijeg čovjeka u kuću, zaprijetio mu smrću i tražio da mu preda novac ako ga ima. Napadnuti 89. godišnjak se uspijevao opirati hvatu nasilnika koji je ubrzo i pobjegao. 

No, bijeg nije dugo trajao jer ga je policija ubrzo pronašla, a tijekom kriminalističkog istraživanja priznao počinjenje kaznenog djela zbog čega će biti kazneno prijavljen, izvijestila je PU vukovarska.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene