Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dugave

Buknuo požar u Zagrebu: Smrtno stradao muškarac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros u 8 sati buknuo je požar u šesterokatnici u Dugavama, pri čemu je jedan muškarac izgubio život.

U požaru u Čalogovićevoj 15, u zagrebačkom naselju Dugave, smrtno je stradao 36-godišnji muškarac. Požar je, kako doznajemo od vatrogasaca, buknuo u podrumu šesterokatne zgrade.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Prizor požara U blizini Jakuševca U popodnevnim satima buknuo požar: Zapalio se otpad na livadi

Vatrogasci su muškarca pronašli na stubištu i uspjeli izvući van te mu je pružena hitna medicinska pomoć, no reanimacija nije uspjela, izvijestio je zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Tragični događa u kojem je poginuo muškarac potvrdila je i policija. ''Oko osam sati buknuo je požar u podrumskim prostorijama zgrade. Zbog udisanja dima dvjema je osobama pružena liječnička pomoć, od kojih je jedna preminula na mjestu'', rekli su u PU zagrebačkoj.

Stanare zgrade, među kojima je bilo i djece, s viših katova zbog gustog dima evakuirali su vatrogasci. Spašeno je šest osoba autoljestvom i šest kroz stubište i dim.

Buktinju je gasilo 20 vatrogasaca sa šest vozila. Požar je ugašen, ali mjesto još treba sanirati, pa će se gasitelji na požarištu zadržati još nekoliko sati.

Uzrok požara znat će se nakon što službenici Policijske uprave zagrebačke obave očevid, izvijestio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama grada Zagreba.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene