Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nanjušio ga pas

FOTO Zagreb: Policijski pas OVDJE nanjušio heroin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
48-godišnjak iz zagrebačkog naselja Špansko, heroin u vrijednosti oko 300.000 kuna, skrivao je u autu, kući, ugostiteljskom objektu ali i vatrogasnom aparatu.

Iz policijske uprave zagrebačke doznajemo kako su policijski službenici Službe kriminaliteta droga, Sektora kriminalističke policije PU zagrebačke dovršili kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama tijekom kojeg je zaplijenjeno nešto manje od kilogram heroina i digitalna vaga.

Pročitajte i ovo Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina Ilustracija Ostavljena djeca Tijelo nestalog dječaka (13) pronašli zakopano u napuštenom povrtnjaku: Prije smrti prebacio je novac s računa

>>U suradnji s Hrvatskom i Austrijom u BiH uhićeno šest krijumčara droge

'U ponedjeljak, 23. prosinca na području Španskog policijski službenici Službe kriminaliteta droga PUZ-a proveli su raciju u jednom ugostiteljskom objektu dok je službenim psom za detekciju droga obavljen i pregled osobnih automobila ispred navedenog objekta te je službeni pas imao pozitivnu reakciju na prisutnost droge u jednom automobilu. Temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Zagrebu pretražen je osobni automobil vlasništvo 48-godišnjaka te je pronađeno 259 grama heroina, od čega je 156 grama bilo sakriveno u vatrogasnom aparatu', javljaju iz policije.

>>Evo gdje je skrio drogu vrijednu 1,5 MILIJUNA KUNA

Idućeg dana, 24. prosinca obavljena je pretraga kuće osumnjičenog te je u kupaonici ispod kade pronađen još 721 gram heroina, pakiran u jedan paket od pola kilograma i 5 PE vrećica, te digitalna vaga s tragovima heroina.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 48-godišnjak nabavljao veće količine heroina, kojeg je skrivao u svom osobnom automobilu i kući, nakon čega ga je dalje preprodavao na području grada Zagreba. Vrijednost zaplijenjenog heroina na narco tržištu dostiže vrijednost oko 300 000 kuna.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja 48-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je mjerodavnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene