Naoružana sjekirama, šipkama, bocama i kamenjem, nasilna skupina pretukla je 29-godišnjeg Mladena Djordjijeva i njegovog brata Alena. Ozlijeđen su još dvije osobe.


U petak, oko 19 sati skupina nasilnika nasrnula je metalnim šipkama i sjekirama na tri mladića i starijeg gospodina, napisao nam je jedan čitatelj na Moj report gdje je poslao i fotografije ozlijeđenih.

Vezani članci Napad u Parizu - 2 Dvije žene izbodene kod Eiffelova tornja: "Izvukla je nož i posjekla me po glavi, rebrima i ruci. Zatim je napala moju rođakinju" Policija, ilustracija Mladić (25) teško ozlijedio policajca, a četvorica pokušavala spriječiti njegovo uhićenje

Sve je počelo kada je Mladen u jednom kafiću u Kaniškoj Ivi kraj Garešnice branio konobaricu koju su vrijeđala dva muškarca. 'Kombijem i autom ubrzo im je došlo ‘pojačanje’, šest muškaraca i dvije žene. Netko od njih me udario stolicom, no uspio sam pobjeći', ispričao je Mladen za 24 sata.

No, tu nasilje nije prestalo. Kada je sljedećeg dana s bratom Alenom stao pred lokalnu trgovinu ondje ih je dočekala ista skupina naoružana sjekirama, šipkama, bocama i kamenjem. 'Počeli su nas mlatiti. Nismo se mogli braniti jer ih se odjednom skupilo tridesetak', rekao je Mladen, kojemu je napukla noga, rasječena glava, a jedan nasilnik mu je pregrizao uho.

>> Hvar: Potukli se pa pali zajedno s balkonom!

Njegovom bratu slomili su ruku, sjekirom zasjekli koljeno, a nasilnici su mu zadali i nekoliko udaraca u glavu. Ubrzo je došla i policija i braća su odvezena u bolnicu. Naišli su Mladenov tast Zvonko Brblić (57), umirovljeni policajac, i Mladenov susjed Željko Jergović. 'Braću su odveli u bolnicu, a ja i Zvonko smo davali iskaz. Pred policajcima sam dobio šipkom u glavu i onesvijestio se. Ležali smo na tlu, a oni su nas tukli čime su stigli. Ugrizli su me za lice', rekao je Željko.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook