Zagrebačka policija u lovu je na mladog pljačkaša.


Zbog sumnje da je 9. siječnja 2015. godine, oko 16 sati u sportskoj kladionici u Jablanskoj ulici, uz verbalnu prijetnju, držeći ruku u ruksaku i simulirajući kao da drži neku vrstu oružja, počinio kazneno djelo razbojništva, zagrebačka policija traži ovog muškarca s fotografije:

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija (Foto: Duško Marušić/PIXSELL) Na pješačkom prijelazu 79-godišnji vozač naletio na ženu (64), preminula je u bolnici Magla u Zagrebu (Foto: Igor Soban/PIXSELL) Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar": "Kratkoročno onečišćenje zraka u Zagrebu nije opasno po zdravlje"

Radi se o muškoj osobi starosti oko 25 godina, visine 180 cm, mršavije tjelesne građe. Na glavi je nosio crnu kapu sa okruglim logom na prednjoj strani, odjeven u crnu jaknu ispod koje je nosio crvenu majicu s kapuljačom, crne hlače ili trenirku, crne rukavice i crne tenisice, a na leđima je nosio smeđi ruksak.

'Molimo vas da putem svojih medija obavijestite građane da, ukoliko imaju korisne informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr', poručuje policija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook