Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvatila ga policija

Filmska potjera u Međimurju: Automobilom krijumčario pet migranata, sletio s ceste pa pokušao pobjeći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U srijedu rano ujutro uhvaćen je mladić koji je krijumčario migrante kroz Hrvatsku, javlja policija.

U srijedu oko 4 sata u Grabrovniku kod Murskog Središća, policajci su prilikom nadzora državne granice uočili automobil zagrebačkih registarskih oznaka te posumnjali da se radi o nezakonitim migrantima.

Pročitajte i ovo Krijumčarenje migranata Sve veći problem Krijumčarenje migranata unosan je posao: Pogledajte na što su sve spremni, ali i kako ih se pokušava spriječiti Akcija Marakan (Foto: GPBiH) krijumčarenje ljudi Velika akcija policije u BiH: Uhićeno 9 osoba, pretresaju se lokacije širom zemlje

Uz upaljena rotacijska svjetla krenuli su u potjeru za vozilom. Tijekom potjere odbjegli vozač velikom brzinom u pretjecanju prošao je pored drugog policijskog vozila.

Udario je u retrovizor policijskog automobila. Policajci su nastavili potjeru za odbjeglim vozačem, koji je zbog neprilagođene brzine nedaleko mjesta Banfi, u oštrom zavoju sletio s ceste i udario u zaštitnu ogradu.

Dvadesetogodišnji vozač, državljanin Srbije, nakon nesreće pokušao je pobjeći s mjesta događaja, ali je uz primjenu sredstava prisile svladan i priveden u Policijsku postaju Mursko Središće na kriminalističko istraživanje.

Petorica stranih državljana koji su se nalazili u automobilu vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

"Trenutno se nad njima provodi postupak sukladno odredbama Zakona o strancima. Kriminalistička istraživanja se nastavljaju", priopćila je PU međimurska.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene