Obavijesti Video Pretražite Navigacija
trostruko ubojstvo

Filip Zavadlav videolinkom prvi put iznio obranu, odvjetnik nam otkrio kako se branio

Filip Zavadlav
Filip Zavadlav Foto: DNEVNIK.hr
Filip Zavadlav, kojeg se tereti za trostruko ubojstvo u Splitu, videolinkom je iznio svoju obranu iz zatvorske bolnice u Svetošimunskoj.

Filip Zavadlav iznio je svoju obranu uz prisustvo svog odvjetnika Branka Šerića iz zatvorske bolnice u Svetošimunskoj cesti, a ispitivao ga je tužitelj Žarko Štrbac iz zgrade Županijskog državnog odvjetništva u Splitu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna tražio da mu zovu majku ''Mare, propucan sam, umrit ću!'': Svjedokinja prenijela zadnje riječi Zavadlavove žrtve Filip Zavadlav SUĐENJE DO KRAJA KOLOVOZA? Potvrđena optužnica protiv Zavadlava za trostruko ubojstvo: Maksimalna kazna koju može dobiti je 50 godina

"On se prvi put očitovao o ovome što mu se stavlja na teret. Iznio je svoju obranu, odnosno branio se šutnjom", rekao nam je Šerić. 

Ovo je ujedno bilo i posljednje ispitivanje u istrazi koja je ovim činom završena te se sada čeka podizanje optužnice. 

Zavadlava se sumnjiči da je 11. siječnja u Splitu iz bezobzirne osvete počinio trostruko ubojstvo Marina Ožića Paića (25), Marina Bobana (25) i Jurice Torlaka (37).

Ubojica je te subote oko 15:30 na Šperunu iz torbe koju je odložio na kamenu klupu izvadio AK-47 te iz blizine ispalio rafal u Marina Bobana, koji je vozio Yamahu XT.

Meci su ga pogodili u prsa i nanijeli mu ozljede od kojih je na mjestu preminuo. Iza njega je na motociklu bio Jurica Torlak, kojeg su hici ranili. Pao je s motorom, uspio se dignuti i otrčati prema Senjskoj ulici. Uspio je preživjeti do dolaska u bolnicu. U Radmilovićevoj ulici s leđa je s dva metka pogođen Marin Ožić Paić na motociklu Suzuki Burgman. Na mjestu zločina nađeno je 36 čahura.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene