Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privedeni istražnom sucu

Dvojica privedena zbog pucnjave iz vatrenog oružja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražnome sucu osječkoga Županijskoga suda danas su privedeni 30-godišnjak i 29-godišnjak iz Belišća, osumnjičeni da su prekjučer u Šagu, mjestu u blizini Valpova, iz vatrenog oružja pucali kod jednog kafića, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava.

Dvojica Belišćana osumnjičeni su da su 5. srpnja oko 13,30 sati, prolazeći automobilom pokraj kafića 'Kod Luke' u Šagu, pucali iz vatrenog oružja, nakon čega su se udaljili. U tom trenutku u kafiću nije bilo nikoga, a tijekom očevida na mjestu pucnjave pronađeno je 20 čahura te je utvrđeno da u pucnjavi nitko nije ranjen niti je učinjena šteta.

Pročitajte i ovo Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu Uhićenje na Lemić Brdu Ide u istražni zatvor FOTO Ubio jednog i ranio drugog: Osumnjičeni za pucnjavu na Lemić Brdu na ispitivanju se branio šutnjom

Kriminalističkom obradom utvrđena je osnovana sumnja da su ta dvojica počinila kažnjivo djelo dovođenja u opasnost života i imovine te prijetnje povezane s 26-godišnjakom iz Šaga. Uz kaznenu prijavu privedeni su istražnome sucu osječkoga Županijskog suda i zbog nedopuštenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene