Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naoružani upali u mjenjačnicu

Dvojica Čeha pritvorena zbog pokušaja razbojništva i prijevare

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojici čeških državljana sudac istrage Županijskog suda u Splitu odredio je istražni zatvor zbog pokušaja oružane pljačke mjenjačnice i prijevare vlasnika apartmana, iz kojih su pobjegli ne plativši boravak, priopćio je danas DORH.

Postoji osnova sumnje da su osumnjičenici 12. lipnja na području makarske rivijere pokušali uz prijetnju pištoljem počiniti kazneno djelo razbojništva u jednoj mjenjačnici te da su 19. lipnja i 2. srpnja na tom području koristili apartmane na određeni broj dana koje su potom napustili ne plativši njihovo korištenje, kaže se u priopćenju objavljenom na internetskoj stranici DORH-a.

Pročitajte i ovo U Makarskoj zaustavljena visoka gradnja - 1 Dizalice odlaze Dalmatinski betonski raj zabranjuje visoku gradnju: "Potražnja za stanovima je zaista velika" Ilustracija razbojništvo u stanu Opljačkan bjelovarski jerej: Isprevrtali stvari, ukrali veću količinu novca

>> Uhićeni Česi koji su pobjegli ne plativši račun za smještaj

Dežurni zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u Splitu je nakon što je ispitao dvojicu državljana Češke Republike (1992. i 1988.), sucu istrage Županijskog suda u Splitu podnio prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od bijega i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, što je sudac istrage prihvatio, kaže se u priopćenju. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene