Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Crni početak vikenda na hrvatskim cestama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć na državnoj cesti D8 kod Baškog Polja, desetak kilometara zapadno od Makarske, poginula je jedna osoba. Cesta je uzela još jedan život u nesreći koja se dogodila jutros na otoku Rabu.

Makarska: U sudaru autobusa i motocikla preminula jedna osoba

Pročitajte i ovo Ilustracija kod Budimpešte Našli muškarca krvave glave na obali: U sudaru brodova na Dunavu dvoje mrtvih, pet ljudi još traže Slika nije dostupna Obustavljen promet Težak sudar kod Karlovca, poginuo motociklist

Zbog teške prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, promet na državnoj cesti D8 kod Baškog Polja, desetak kilometara zapadno od Makarske, bio je potpuno prekinut 23 sata do danas do 0:30 sati ujutro.

Promet na tom dijelu jadranske turističke ceste sada se odvija jednim kolničkim trakom, a regulira ga prometna policija.

Nesreća se dogodila pri direktnom sudaru autobusa zagrebačkih registarskih oznaka i motocikla makarske registarske oznake s kojim je upravljao mladić s makarskog područja koji je, prema prvim informacijama, na mjestu sudara smrtno stradao. 

Rab: Jedna osoba poginula, tri ozlijeđene

Jedna je osoba smrtno stradala, a tri su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko četiri sata u mjestu Barbat na otoku Rabu, doznaje se od glasnogovornice Policijske uprave primorsko-goranske Mirjane Kulaš.

U nesreći je sudjelovalo osobno vozilo alfa romeo riječkih
registracijskih oznaka, a okolnosti u kojima se nesreća dogodila još se utvrđuju, kazala je Kulaš te dodala da se utvrđuje i težina povreda koje su zadobile tri osobe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene