U dvije odvojene prometne nesreće koje su se dogodile gotovo u isto vrijeme poginule su dvije osobe. Jedna u Zagrebu, a druga na autocesti A1.


Danas u 16.45 sati na autocesti A1 kod čvora Karlovac dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba, a dvije su ozlijeđene, no nije poznat stupanj ozljeda, rekli su za Dnevnik.hr u PU karlovačkoj.

Vezani članci Sudar tramvaja i automobila u Zagrebu - 1 Prometna nesreća u Zagrebu: Na Savskoj se sudarili tramvaj i automobil, baš na mjestu gdje su mijenjali semafor Policija, ilustracija Nova prometna nesreća u Zagrebu: Pod kotačima teretnog vozila smrtno stradao biciklist

'Zbog teške prometne nesreće na čvoru Karlovac (38+400 km), na autocesti A1 te probijanja centralne zaštitne ograde, obustavljen je promet u oba smjera. Vozačima savjetujemo obilazak državnom cestom DC1, starom karlovačkom cestom, sa čvora Karlovac u smjeru Zagreba i sa čvora Jastrebarsko u smjeru Karlovca', izvijestio je HAK.

Slijedi očevid, a promet je obustavljen u oba smjera.

Još se jedna strašna prometna nesreća dogodila gotovo u isto vrijeme u Zagrebu.

Teška prometna nesreća dogodila se i na adresi Brezovička cesta bb u Zagrebu. Zagrebačka policija je izvijestila da je smrtno stradala jedna muška osoba. Nesreća se dogodila oko 16.40 sati.

'Zbog teške prometne nesreće na raskrižju Brezovičke i Karlovačke ceste, u Zagrebu, promet je obustavljen i teče okolnim prometnicama', izvijestio je HAK