Pravi filmski pokušaj pljačke zabilježile su nadzorne kamere benzinske postaje u Brezovici. Trojica maskiranih razbojnika, naoružani palicama, razbila su staklo na benzinskoj, počela divljati po unutrašnjosti benzinske, a zbog svega je na teren izašla i Interventna jedinica policije.

Galerija


Trojica muškaraca u dobi od 26, 29 i 38 godina uhićena su nakon provale u benzinsku postaju na Brezovičkoj cesti u Brezovici, u ranim jutarnjim satima 28. svibnja, priopćila je PU zagrebačka.

Vezani članci Pljačka bankomata Besramni lopovi iz Italije pokušali opljačkati bankomat usred karantene, na kraju se proslavili zbog traljavosti Vozači viličara su fantastično reagirali i poštedjeli policiju juranjave (FOTO: YouTube/Screenshot) Halo, kamo ste krenuli? Vozači viličara sjajnom reakcijom spriječili bijeg pljačkaša!

Trojac je betonski blok bacio kroz stakleni zid benzinske postaje, nakon čega su upali u prostorije te počeli divljati i pljačkati.

Ipak, na mjestu pljačke zatekli su ih interventni policajci, koji su ih potom i uhitili.

Policija je nad trojcem obavila kriminalističko istraživanje te su ih, uz pripadajuće kaznene prijave, prepratili u pritvor.