Pravi filmski pokušaj pljačke zabilježile su nadzorne kamere benzinske postaje u Brezovici. Trojica maskiranih razbojnika, naoružani palicama, razbila su staklo na benzinskoj, počela divljati po unutrašnjosti benzinske, a zbog svega je na teren izašla i Interventna jedinica policije.

Galerija


Trojica muškaraca u dobi od 26, 29 i 38 godina uhićena su nakon provale u benzinsku postaju na Brezovičkoj cesti u Brezovici, u ranim jutarnjim satima 28. svibnja, priopćila je PU zagrebačka.

Vezani članci Obilježavanje Dana antifašističke borbe u šumi Brezovica - 2 VIDEO Pogledajte kako su se pozdravili Milanović i Plenković u Brezovici: "Ruka bi mi usahnula" Opljačkana poslovnica banke u Zagrebu (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Opljačkana banka u Zagrebu, maskirani razbojnici u bijegu

Trojac je betonski blok bacio kroz stakleni zid benzinske postaje, nakon čega su upali u prostorije te počeli divljati i pljačkati.

Ipak, na mjestu pljačke zatekli su ih interventni policajci, koji su ih potom i uhitili.

Policija je nad trojcem obavila kriminalističko istraživanje te su ih, uz pripadajuće kaznene prijave, prepratili u pritvor.