Pravi filmski pokušaj pljačke zabilježile su nadzorne kamere benzinske postaje u Brezovici. Trojica maskiranih razbojnika, naoružani palicama, razbila su staklo na benzinskoj, počela divljati po unutrašnjosti benzinske, a zbog svega je na teren izašla i Interventna jedinica policije.

Galerija


Trojica muškaraca u dobi od 26, 29 i 38 godina uhićena su nakon provale u benzinsku postaju na Brezovičkoj cesti u Brezovici, u ranim jutarnjim satima 28. svibnja, priopćila je PU zagrebačka.

Vezani članci Vozači viličara su fantastično reagirali i poštedjeli policiju juranjave (FOTO: YouTube/Screenshot) Halo, kamo ste krenuli? Vozači viličara sjajnom reakcijom spriječili bijeg pljačkaša! Slika nije dostupna Zagreb: Naoružani dvojac opljačkao tvrtku za prodaju i servis vozila

Trojac je betonski blok bacio kroz stakleni zid benzinske postaje, nakon čega su upali u prostorije te počeli divljati i pljačkati.

Ipak, na mjestu pljačke zatekli su ih interventni policajci, koji su ih potom i uhitili.

Policija je nad trojcem obavila kriminalističko istraživanje te su ih, uz pripadajuće kaznene prijave, prepratili u pritvor.