Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci u akciji

FOTO Drama kod Splita: Zapalio se drveni turistički brod

Požar na drvenom turističkom brodu u Krilu Jesenice - 10
Požar na drvenom turističkom brodu u Krilu Jesenice - 10 Tom Dubravec/Cropix
Aktualno Galerija Požar na drvenom turističkom brodu u Krilu Jesenice - 7 Požar na drvenom turističkom brodu u Krilu Jesenice - 7 Foto: DVD "Dalmacija" Dugi Rat Požar na drvenom turističkom brodu u Krilu Jesenice - 8 Požar na drvenom turističkom brodu u Krilu Jesenice - 8 Foto: DVD "Dalmacija" Dugi Rat Požar na drvenom turističkom brodu u Krilu Jesenice - 6 Požar na drvenom turističkom brodu u Krilu Jesenice - 6 Foto: DVD "Dalmacija" Dugi Rat Požar na drvenom turističkom brodu u Krilu Jesenice - 5 Požar na drvenom turističkom brodu u Krilu Jesenice - 5 Foto: DVD "Dalmacija" Dugi Rat +17 Požar na drvenom turističkom brodu u Krilu Jesenice - 4 Galerija 1/22 >>
Zapalio se još jedan brod na hrvatskom Jadranu.

Splitski vatrogasci imali su prošle noći i sve do jutra zahtjevnu intervenciju u mjestu Krilo Jesenice pokraj Splita.

Dojavu da je vatra počela gutati drveni turistički brod u luci vatrogasci su dobili 50 minuta poslije ponoći.

Na teren je odmah izišlo osam vozila i 27 vatrogasaca dobrovoljnih vatrogasnih društava "Dalmacija" iz Dugog Rata, "Omiš" i "Kaštel Gomilica".

Požar je potpuno ugašen nedugo nakon sedam sati, objavio je Vatrogasni operativni centar Dugi Rat, a policija je očevidom utvrdila da nema elemenata kaznenog djela.

Nije bilo ozlijeđenih osoba, izvijestili su vatrogasci, navodeći da je načinjena velika materijalna šteta.

Pročitajte i ovo Screenshot Slovačka na nogama VIDEO Pojavila se snimka koja baca novo svjetlo na atentat na premijera: Jesu li i oni uključeni?

Ovo je već treći požar brodica u jedva tjedan dana. Naime, u požarima prošloga tjedna u medulinskoj luci izgorjele su 22 brodice, a u Sjevernoj luci planuo je brod na suhom vezu.



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene