Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kaznena prijava

I katoličke i pravoslavne: Dolijao muškarac koji je operirao po crkvama, ali nije se baš obogatio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dolijao je muškarac koji je od srpnja prošle godine provalio ili pokušao provaliti u nekoliko crkava na kninskom i drniškom području.

U Policijskoj postaji Drniš i Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom osumnjičenim za sedam teških krađa, od kojih tri u pokušaju, sve na štetu Katoličke i Pravoslavne crkve.

Pročitajte i ovo Razbijeno staklo na automobilu parkiranom kod groblja Markovo polje Oglasila se i policija Građanima provaljuju u automobile dok obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih: "Dok smo palili svijeću, začuo se..." Ilustracija Prijeti mu zatvor Duško krao po trgovini, zbrajao cijene, pazio da ne prijeđe 1000 kuna, ali ga zeznula jedna stvar

Provedenim kriminalističkim istraživanjem u Policijskoj postaji Drniš utvrđeno je da je osumnjičeni u kolovozu prošle godine u mjestu Siverić i Parčić pokušao provaliti u tamošnje crkve, a u Kljacima i Miočiću provalio je u njih. Prilikom provala osumnjičeni iz crkvi ništa nije otuđio, a nastala je šteta procijenjena na nekoliko stotina kuna, priopćila je PU šibensko-kninska.

Policija u Kninu utvrdila je da je osumnjičeni u srpnju prošle godine u Vrbniku provalio u tamošnju crkvu i otuđio 30 kuna, a u prosincu je pokušao provaliti u crkvu u Kninu. Nekoliko dana kasnije provalio je u crkvu u Žagroviću i otuđio 50 kuna. Ukupna nastala šteta procijenjena je na nekoliko stotina kuna.

Protiv osumnjičenog bit će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene