Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prokleo sutkinju

Dobio osam godina za silovanje i smrt punice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog kaznenog djela silovanja i nanošenja smrtonosnih ozljeda na Županijskom sudu u Splitu danas je nepravomoćno osuđen na osam godina zatvora Ivan Božić Kudrić (55).

Tijekom sudskog postupka, koji je trajao samo dva dana, dokazano je kako je Ivan Božić Kudrić potkraj prošle godine u kuhinji na imanju u okolici Splita silovao svoju punicu Ivu Veić (83) i nanio joj brojne ozljede. Starica je, unatoč liječničkim pokušajima da joj spase život, od posljedica ozljeda preminula u splitskom Kliničkom bolničkom centru (KBC).

Pročitajte i ovo Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Užas u Indiji Grupno silovali blogericu: Uhićena preostala četiri osumnjičenika Travel blogeri Fernanda i Vincente Počelo suđenje Trojica od sedmorice silovatelja blogerice dovedena pred sud: Silovana žena poslala snažnu poruku koja slama srce

'Ako je istina što ste sudili, blagoslovljeno Vam bilo do 12. koljena. Ako nije, prokleta bila', rekao je osuđeni sutkinji nakon izricanja presude.

Optuženik je nijekao da je silovao punicu kod koje je povremeno živio na imanju, dodavši kako je njezina krv ostala na njegovim hlačama kad joj je nakon pada pokušao pomoći da se digne s poda.Sud mu je pri odmjeravanju kazne uzeo u obzir da do sada nije bio osuđivan. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene