Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vodice: Pretukao 1. pratilju Miss Hrvatske jer se glasno smijala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prva pratilja Miss Hrvatske za 2008. godinu jučer je pretučena u najprometnijoj ulici u Vodicama. Zato što se glasno smijala pred njegovom kućom, pretukao ju je jedan 57-godišnji Vodičanin.

Sara Vulinović je šetala s prijateljicom najprometnijom ulicom u Vodicama. U blizini jedne kuće su zastale i smijale se šali. To je isprovociralo 57-godišnjeg Vodičana pored čije kuće su zastale.

Pročitajte i ovo Ilustracija Brzo ga ulovili Je li ovo najneuspješniji lopov? U dva dana u Vodicama pokušao provaliti u tri kuće, nasreću nije mu išlo po planu Kanaderi uzimaju vodu Vatrena stihija kod Vodica VIDEO Kanaderi među kupačima: "Bila su četiri, jedan iza drugoga"

'Odjednom nas je taj čovjek kroz prozor počeo vrijeđati pitajući zašto se smijemo ispod njegovog prozora. Upitale smo ga što smo učinile, u čemu je problem i na kraju se ispričale. No, kada smo se okrenule muškarac je izašao iz kuće, prišao mi iza leđa i počeo me tući šakama po glavi', rekla nam je napadnuta Sara Vulinović.

Sara je od udaraca pala na pod, a nasilnik ju je potom nogom udario glavu te je zadobila napuknuće bubnjića, a ozlijedila je i kuk i rame te zadobila je ogrebotine.

Nasilnik se potom udaljio.

Sara je danas iza 13 sati napustila bolnicu. Sada je kući, kaže da ima jake glavobolje, još osjeća bolove u ramenu i kuku, a na uho vrlo loše čuje. Kaže da nije u stanju davati nikakve izjave i moli javnost za razumijevanje. Samog događaja se ne želi prisjećati. Za nju je to bilo bolno i traumatično iskustvo.

Zgroženi Vodičani kažu kako nisu neuobičajeni noćni obračuni zbog buke na ulicama, naročito ljeti, ali da često turisti znaju itekako pretjerati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene