Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policija upozorava

Djevojka skočila u more u Puli s visine preko 10 metara i teško se ozlijedila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pulska policija upozorava građane i turiste da ne skaču u vodu nepoznate dubine te da ne skaču u more sa stijena, nakon što je 22-godišnja Austrijanka završila u bolnici s teškim ozljedama.

Na rtu Kamenjak u srijedu oko 19 sati 22-godišnja Austrijanka skočila je u more s visine veće od 10 metara i teško se ozlijedila. Zadržana je na liječenju u pulskoj bolnici, priopćila je Policijska uprava istarska.

Pročitajte i ovo Ilustracija nedostatak liječnika ''Pa kako je to moguće?!'': Rekli mu da nema dežurnog liječnika na hitnoj, imamo odgovor bolnice Nožem usmrćen mladi Splićanin - 3 drama iza rešetaka Osumnjičeni za ubojstvo u Splitu iz zatvora prevezen u bolnicu: Imao je ozljede glave i čeljusti, tvrdi da je pao s kreveta

Kako bi se izbjegli takvi tragični događaji, Policijska uprava istarska upozorava građane i turiste da budu oprezni prilikom skakanja u more, odnosno da ne skaču u vodu nepoznate dubine te da ne skaču u more sa stijena i drugih mjesta koja nisu uređena za skakanje ili je skakanje zabranjeno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene