Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginuo muškarac

Detalji stravične nesreće kod Zadra: Pretjecao preko pune crte, udario kamper, auto iz suprotnog smjera....

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kod skretanja za Šepurine, danas oko podneva sudarila su se tri vozila. Jedna osoba je poginula, dvije su ozlijeđene i prevezene u zadarsku bolnicu.

Policija je objavila detalje nesreće. Muškarac (54) je vozio Mazdu zadarskih registarskih oznaka u pravcu Zadra.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Maksimirskoj Problemi u prometu FOTO U sudaru automobila i teretnog vozila ozlijeđene tri osobe Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu

"Suprotno postavljenom prometnom znaku zabrane pretjecanja i punoj središnjoj liniji počinje pretjecati kamper te zadnjim dijelom automobila udara u zadnji dio kampera njemačkih registarskih oznaka, s kojim je upravljao 68-godišnji državljanin Njemačke", kažu u policiji.

Mazda tada udara u prednji dio osobnog automobila Audi austrijskih registarskih oznaka koje se kretalo svojom prometnom trakom iz smjera Zadra i s kojim je upravljao 71-godišnji državljanin Austrije. 

Mazda izlijeće van kolnika na travu gdje se i zaustavlja. Audi se rotira na kolniku i zaustavlja.

"U prometnoj nesreći smrtno je stradao 54-godišnji hrvatski državljanin, vozač osobnog vozila zadarskih registarskih oznaka, dok su dvije osobe iz osobnog vozila austrijskih nacionalnih oznaka, vozač i 69-godišnja putnica, kolima Hitne medicinske pomoći prevezene u Opću bolnicu Zadar radi pružanja liječničke pomoći", navode u policiji.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene