Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Detalji nesreće kod Livna

Sin poginuo, majka u bolnici: "Jadna Marija, rekli su joj za tragediju. Ne znam kako će to podnijeti"

Policija, arhiva (Foto: Pixell)
Policija, arhiva (Foto: Pixell) Foto: Pixell
Tri su osobe poginule, a jedna je zadobila teže tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se u subotu navečer dogodila u izravnom sudaru dvaju vozila nedaleko od Livna.

U teškoj prometnoj nesreći kod Livna na licu mjesta stradali su Almedin Tiro (24) iz Mokronoga (općina Tomislavgrad), Mario Mikulić (29) iz Bugojna i Maro Drašković (36) iz Makarske. Potonji je vozio Marija i njegovu majku Mariju, koja se s teškim ozljedama nalazi u Kantonalnoj bolnici u Livnu gdje su joj rekli za tragediju koja se dogodila.

Pročitajte i ovo Policija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća kod Siska: Poginula jedna osoba Kaštel zavijen u crno - 5 U Kaštel-Sućurcu Potresno svjedočanstvo muškarca koji je spasio dječaka iz gorućeg automobila: "Pokušao sam izvući i majku. Uhvatio sam je za ruku..."

"Jadna Marija, prerano je ostala bez supruga, a sada i bez mlađeg sina. U Makarskoj su živjeli kao podstanari gdje je Marija radila kao kuharica. U Bugojno ih je navodno rent-a-car vozilom prevozio njihov prijatelj iz Makarske Maro Drašković, i da tako završe... Tragično da ne može gore. Uz to je i prije nesreće Marija bila nešto bolesna. Sad joj je ostao jedan sin. Kazali su joj za tragediju. Samo ona zna kako joj je", kazao je Dnevnom Avazu bliži rođak stradalih Mikulića.

"Tragedija i šok. Teško mi je. Naš Almedin je bio divno dijete, dobar radnik. Ne znam kako će mu majka ovo podnijeti, srčana je bolesnica", kazao je ispred livanjske mrtvačnice otac stradalog Almedina Remzija Tiro kroz suze. 

Prilažući fotografiju stradalog brata na Facebooku, dirljivu poruku napisala je njegova sestra Almedina Tiro: "Živote moj, sunce moje milo, ne da sestra zlato svoje... Nek' ti Allah dž.š. da vječni rahmet. Boli me duša živote moj, mladosti moja."

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene