Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u Dubrovniku

Demoliran automobil beogradskog odvjetnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas oko 01.55 sati na parkiralištu dubrovačkog hotela oštećeno je osobno vozilo 'Peugeot 407' koje je u vlasništvu 50-godišnjeg državljanina Srbije.

Državljaninu Srbije, neslužbeno se doznaje da se radi o beogradskom odvjetniku, boravak u Dubrovniku zasigurno će ostati u dugom sjećanju. Nepoznati počinitelji svoj su bijes pokazali na njegovom automobilu u potpunosti mu slomivši prednje vjetrobransko staklo, staklo na lijevim vratima, lijevo bočno ogledalo, udubljenjima na poklopcu motora i bušenjem zadnjeg lijevog pneumatika.  U izvješću PU dubrovačke stoji kako vlasnik vozila štetu procjenjuje na oko 10.000 kuna te da nije podnio prijedlog za pokretanje kaznenog postupka protiv počinitelja kaznenog djela. 

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene