Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Brat ljubavnice Željka Keruma Fani Horvat, Saša, sudjelovao je u višestrukom sudaru u Splitu, a s njim je u automobilu bila i njihova 55-godišnja majka Anita Horvat, koja je u nesreći zadobila i ozljede.


Neprilagođena brzina vožnje kriva je za automobilsku nesreću, koja se dogodila oko 14 sati u Splitu, u ulici Hrvatske mornarice i u kojoj je oštećeno čak Četiri automobila. Saša Horvat naletio je automobilom marke Mini Cooper u Mercedes, kojim je upravljao 31-godišnjak. Oba automobila potom su se nastavila nekontrolirano kretati te su oba završila u po još jednom automobilu.

Vezani članci Đuro Sessa Šef Vrhovnog suda pokrenuo etički postupak protiv sudaca koji su bili na zabavi u konobi Željka Keruma Slika nije dostupna Županija odbila pravo prvokupa zemljišta Fani Horvat

>> Fani nakon svađe s Kerumom završila u bolnici?

Mercedes se zabio u Fiat Bravo, dok je Mini Cooper završio u Toyoti, no neslužbeno se doznaje kako je u nesreći s ozljedama prošla samo Anita Horvat, ali da su one lakšeg karaktera. Da je sudar s Mercedesom bio poprilično jak svjedoči i potpuno uništena lijeva prednja strana Mini Coopera.