Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prebrza vožnja

Buduća Kerumova punica stradala u sudaru u Splitu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brat ljubavnice Željka Keruma Fani Horvat, Saša, sudjelovao je u višestrukom sudaru u Splitu, a s njim je u automobilu bila i njihova 55-godišnja majka Anita Horvat, koja je u nesreći zadobila i ozljede.

Neprilagođena brzina vožnje kriva je za automobilsku nesreću, koja se dogodila oko 14 sati u Splitu, u ulici Hrvatske mornarice i u kojoj je oštećeno čak Četiri automobila. Saša Horvat naletio je automobilom marke Mini Cooper u Mercedes, kojim je upravljao 31-godišnjak. Oba automobila potom su se nastavila nekontrolirano kretati te su oba završila u po još jednom automobilu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Nema otimačine' Razumije li Kerum sukob interesa? Slika nije dostupna 'Za Marjan' VIDEO: Poruka za Fani osvanula na Svetom Duji

>> Fani nakon svađe s Kerumom završila u bolnici?

Mercedes se zabio u Fiat Bravo, dok je Mini Cooper završio u Toyoti, no neslužbeno se doznaje kako je u nesreći s ozljedama prošla samo Anita Horvat, ali da su one lakšeg karaktera. Da je sudar s Mercedesom bio poprilično jak svjedoči i potpuno uništena lijeva prednja strana Mini Coopera.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene