U Zadru je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom, 25-godišnjakinjom i 22-godišnjakinjom, javlja policija.

Galerija


Sve troje osumnjičeni su za dvije krađe počinjene u ponedjeljak, i to u istom trgovačkom centru u Ulici Andrije Hebranga u Zadru. Oko 13 sati ukrali su više raznih artikala. Nakon toga vratili su se oko 18 sati i u istom trgovačkom centru ponovno ukrali više raznih artikala.

Vezani članci Tijekom noći zapaljen repetitor u Škabrnji - 2 Tijekom noći zapaljen repetitor u Škabrnji, izgorjeli agregati vrijedni 150 tisuća kuna Policija traži osobu s fotografije - 3 Poznajete muškarca s fotografija? Riječka policija traži ga zbog krađe naočala u Tower centru

Ukradeni predmeti pronađeni su u osobnom vozilu marke BMW. Oduzeti su im, a njihova vrijednost procjenjuje se na 30-ak tisuća kuna. Na fotografijama iz PU zadarske u prtljažniku i pored BMW-a vide se suhomesnati proizvodi, začini, konzerve, gotova jela, kava, pelene, papiri za printanje...

"Protiv 25-godišnjaka, 25-godišnjakinje i 22-godišnjakinje državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava zbog krađe", priopćeno je iz PU zadarske.