U Zadru je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom, 25-godišnjakinjom i 22-godišnjakinjom, javlja policija.

Galerija


Sve troje osumnjičeni su za dvije krađe počinjene u ponedjeljak, i to u istom trgovačkom centru u Ulici Andrije Hebranga u Zadru. Oko 13 sati ukrali su više raznih artikala. Nakon toga vratili su se oko 18 sati i u istom trgovačkom centru ponovno ukrali više raznih artikala.

Vezani članci Pao diler u Zadru (Foto: PU zadarska) U Zadru pao diler: Policija mu oduzela kokain i marihuanu, vage, 39.500 tisuća eura i dva pištolja Policija uhitila talijanske ribare kod Dugog otoka (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Policija pustila Talijane koji su brodom ušli u hrvatski dio Jadrana: Platili su kaznu od 45.000 kuna

Ukradeni predmeti pronađeni su u osobnom vozilu marke BMW. Oduzeti su im, a njihova vrijednost procjenjuje se na 30-ak tisuća kuna. Na fotografijama iz PU zadarske u prtljažniku i pored BMW-a vide se suhomesnati proizvodi, začini, konzerve, gotova jela, kava, pelene, papiri za printanje...

"Protiv 25-godišnjaka, 25-godišnjakinje i 22-godišnjakinje državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava zbog krađe", priopćeno je iz PU zadarske.