Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Određen istražni zatvor

Bizaran pokušaj ubojstva u Vukovaru: Pijana 63-godišnjakinja muškarcu iz vrata iščupala trahealnu kanilu pa pobjegla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
63-godišnjakinja je muškarcu iz vrata iščupala trahealnu kanilu te ozbiljno narušila njegovo zdravlje, a nakon toga je pobjegla iz stana, javlja policija.

U nedjelju je u Vukovaru u Ulici kralja Zvonimira 63-godišnja Vukovarka u stanu verbalno i fizički napala 62-godišnjeg Vukovarca. Rukama je iščupala medicinsko pomagalo (trahealnu kanilu) s vrata 62-godišnjaka i otišla iz stana.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dionica Zagreb Lipovac Gas, gas: Divljao na autocesti, snimile ga kamere pa zaradio kaznu Tin Kovačić, reporter Dnevnika Nove TV Ubio oca, propucali ga policajci Detalji krvavog pohoda u Slavoniji: Unutarnja kontrola stigla u Vinkovce, epilog ubojstvu dat će stručni tim

Ozbiljno ozlijeđeni 62-godišnjak iz svog je stana nazvao hitnu medicinsku pomoć. Pružena mu je medicinska skrb. Policajci su pronašli 63-godišnjakinju i priveli je u policijsku postaju.

Policajci su utvrdili da ima 1,78 promila alkohola. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je pokušala ubiti 62-godišnjaka.

U ponedjeljak je 63-godišnja Vukovarka pritvorena, a istražni sudac Županijskog suda u Vukovaru 63-godišnjakinji je odredio jednomjesečni istražni zatvor. Nakon toga je prevezena u zatvor u Osijeku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene