Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Dubravka Petric/Pixsell

63-godišnjakinja je muškarcu iz vrata iščupala trahealnu kanilu te ozbiljno narušila njegovo zdravlje, a nakon toga je pobjegla iz stana, javlja policija.


U nedjelju je u Vukovaru u Ulici kralja Zvonimira 63-godišnja Vukovarka u stanu verbalno i fizički napala 62-godišnjeg Vukovarca. Rukama je iščupala medicinsko pomagalo (trahealnu kanilu) s vrata 62-godišnjaka i otišla iz stana.

Vezani članci Pod utjecajem alkohola upravljao automobilom bez guma - 1 Prizor koji se rijetko viđa: Pijan vozio bez dvije gume, zaradio kaznu od 12.000 kuna Vlada osuđuje divljanje navijača u Borovu Ravnateljstvo policije obavilo stručni nadzor nakon incidenta u Borovu: "Policajci su dobro prosudili, čekali su pojačanje"

Ozbiljno ozlijeđeni 62-godišnjak iz svog je stana nazvao hitnu medicinsku pomoć. Pružena mu je medicinska skrb. Policajci su pronašli 63-godišnjakinju i priveli je u policijsku postaju.

Policajci su utvrdili da ima 1,78 promila alkohola. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je pokušala ubiti 62-godišnjaka.

U ponedjeljak je 63-godišnja Vukovarka pritvorena, a istražni sudac Županijskog suda u Vukovaru 63-godišnjakinji je odredio jednomjesečni istražni zatvor. Nakon toga je prevezena u zatvor u Osijeku.