Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističku obradu nad 41-godišnjim muškarcem kojeg se sumnjiči da je u stanu u Novom Zagrebu zatočio 29-godišnju djevojku.


Policija muškarca sumnjiči da je u razdoblju od 2004. do 2009. godine, u vrijeme kada je s djevojkom živio u zajedničkom stanu, istu verbalno i fizički zlostavljao te od nje tražio da od rodbine posuđuje novac. 29-godišnja djevojka napustila je zajednički stan u siječnju 2009., no 41-godišnjak joj je nastavio telefonski prijetiti i zahtijevo je da mu se vrati.

Vezani članci Policija u Engleskoj, ilustracija U trgovačkom centru u Engleskoj pred očima djece napadnuti policajci: ''Imao je oštricu i počeo mahati po vratu, glavi, leđima i rukama'' Bugojno U Bugojnu traje potraga za 15 nestalih Hrvata: Bili su zatočeni u logoru na nogometnom stadionu

Nasilni muškarac 8. rujna u jutarnjim satim došao je do novog stana bviše djevojke te lupao po vratima. Kada je otvorila vrata, muškarac ju je udario i od nje tražio da mu u roku od dva dana isplati 20 000 kuna. Na silu je djevojku odveo do svojeg stana, kojeg inače dijeli sa zakonskom suprugom,  prijetio joj smrću i maltretirao je. Supruga je 41-godišnjaka tražila da oslobodi djevojku, što je on i učinio. Napadnuta djevojka cijeli je slučaj 12. rujna prijavila policiji.