Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Držao je u stanu

Oteo bivšu djevojku i prijetio joj smrću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija dovršila je kriminalističku obradu nad 41-godišnjim muškarcem kojeg se sumnjiči da je u stanu u Novom Zagrebu zatočio 29-godišnju djevojku.

Policija muškarca sumnjiči da je u razdoblju od 2004. do 2009. godine, u vrijeme kada je s djevojkom živio u zajedničkom stanu, istu verbalno i fizički zlostavljao te od nje tražio da od rodbine posuđuje novac. 29-godišnja djevojka napustila je zajednički stan u siječnju 2009., no 41-godišnjak joj je nastavio telefonski prijetiti i zahtijevo je da mu se vrati.

Pročitajte i ovo Umro Terry Anderson Terry Anderson "Neki od njih su bili zli i psihopati": Umro novinar koji je sedam godina bio talac u libanonskom građanskom ratu Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti

Nasilni muškarac 8. rujna u jutarnjim satim došao je do novog stana bviše djevojke te lupao po vratima. Kada je otvorila vrata, muškarac ju je udario i od nje tražio da mu u roku od dva dana isplati 20 000 kuna. Na silu je djevojku odveo do svojeg stana, kojeg inače dijeli sa zakonskom suprugom,  prijetio joj smrću i maltretirao je. Supruga je 41-godišnjaka tražila da oslobodi djevojku, što je on i učinio. Napadnuta djevojka cijeli je slučaj 12. rujna prijavila policiji.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene