Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Splitska striptizeta postala pljačkašica!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prošli tjedan objavljena je vijest kako su dvije nepoznate žene u Splitu opljačkale trgovinu i kiosk. Policija je istragom došla do razbojnica te otkrila njihov identitet. Jedna od pljačkašica je bivša striptizeta koja je u srpnju gostovala u 'Temi dana' Nove TV i tom prilikom govorila o svom moralu.

Nina Kajtazović prošli je tjedan s prijateljicom u jednom danu izvela dva razbojništva. U kiosku, u Kaštel Gomilici, suzavcem je poprskala prodavačicu po očima te joj uz prijetnju oružjem ukrala dvije i pol tisuće kuna. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zna posao Seksipilna prevarantica zavela i opelješila još jednu žrtvu Slika nije dostupna Otkrivena FOTO Zgodna plavuša zaboravila da je snimaju kamere

Nakon sat vremena pljačkašice su na području Dugog Rata ušle u prodavaonicu mješovite robe te uz prijetnju oružjem otuđile sav novac iz blagajne.

Prilično neobično ponašanje za djevojku koja je u srpnju gostujući u Temi dana Nove TV izjavila kako ples u noćnom klubu nije prostitucija te je bolje ' to legalno raditi nego krasti, lagati i drogirati se'.

>> Go-go plesačica za tri mjeseca zaradila 100 tisuća kuna

>> Žene opljačkale kiosk i trgovinu

Nina se, gostujući u emisiji Nove TV, pohvalila i zaradom koja, po njezinim riječima, u tri mjeseca iznosi čak 100 tisuća kuna. Ostaje nejasno zašto bi netko s tolikim primanjima bio prisiljen na razbojništvo, a postaje jasno da je Nina lagala. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene