Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policija objavila detalje

Beba teško ozlijeđena: Vozačica (70) na pješačkom prijelazu udarila u majku s djetetom u "klokanici"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozačica (70) je na obilježenom pješačkom prijelazu udarila u majku koja je u "klokanici" nosila dijete. U nesreći je beba zadobila teške tjelesne ozljede i zadržano je u bolnici u Slavonskom Brodu.

Policija je objavila detalje prometne nesreće koja se u ponedjeljak oko 12:45 sati dogodila u Osječkoj ulici u Slavonskom Brodu, sa sjeveroistočne strane kružnog toka u blizini Naselja A. Hebrang, u kojoj je teško ozlijeđeno malo dijete (rođeno 2018. godine).

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Nova saznanja Policija o mrtvom Ukrajincu u Slavonskom Brodu: Privedene još tri osobe Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

Očevidom je utvrđeno da 70-godišnjakinja, upravljajući osobnim automobilom, na pješačkom prijelazu nije propustila pješakinju (26), koja je dječaka nosila u tzv. "klokanici". 

Od udarca je majka, zajedno s djetetom, pala na beton. Teško ozlijeđeni dječak prevezen je u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje je zadržan na liječenju, dok je njegova majka zadobila lakše ozljede.

Policija protiv 70-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene