Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nesreća u slavonskom brodu

Na mjestu nesreće pronađena duda: Vozačica pokosila majku s djetetom, hitno je operirano

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U naletu osobnog automobila na ženu s djetetom u Slavonskom Brodu ozlijeđeno je dijete, koje je prevezeno u bolnicu i zadržano na liječenju.

Brodsko-posavska policija izvijestila je da su dojavu o naletu vozila primili oko 12.15 sati te su odmah izašli na mjesto događaja. Dijete je već bilo prevezeno u slavonskobrodsku bolnicu.

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Uhićen je Pronađen muškarac koji je u Puli gurnuo ženu s tvrđave: Pala s visine od pet metara Ilustracija tragedija u Albaniji U stravičnoj nesreći osam ljudi poginulo: Automobil jurio 200 km/sat i sletio u rijeku

''Za sada nemamo informacija o dobi djeteta, kao niti o kvalifikacijama ozljeda koje je zadobilo'', rekla je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić, dodavši kako će očevidom biti utvrđeno je li do naleta vozila na majku i dijete došlo na pješačkom prijelazu ili pod drugim okolnostima.

Prema neslužbenim informacijama, dijete je odmah po primitku u brodsku bolnicu podvrgnuto operacijskom zahvatu. Kako je na mjestu događaja pronađena duda pretpostavka je da je riječ o malom djetetu, piše Sbplus.hr.

Okolnosti pod kojima je došlo do naleta osobnog vozila kojim je upravljala vozačica, čiji su podaci poznati policiji, tek se utvrđuju, a po dovršetku očevida policija će izaći u javnost s detaljnijim informacijama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene