Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća i Istri

Barban: U teškoj nesreći poginule dvije osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije osobe koje su u utorak navečer poginule u teškoj prometnoj nesreći na cesti Marčana - Barban su 52-godišnji I.A. i 18-godišnji A.A. iz Rovinjskog Sela, izvijestila je istarska policija.

Njih dvojica bili su vozač i suvozač u 'golfu' pulskih registarskih oznaka, koji se prema dosad prikupljenim podacima, vozeći po gustoj magli iz smjera Hrboki, uključivao u promet na glavnoj cesti te se na raskrižju sudario s 'audijem A4' pulskih oznaka kojim je upravljao 32-godišnji F.K. iz mjesta Sankovići.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom" Policija - 3 Prekinut promet Nova prometna nesreća u Dalmaciji, cesta je zatvorena za promet

U nesreći su na mjestu poginuli vozač i putnik u golfu, dok je vozač audija neozlijeđen.

Od siline udarca golf je s ceste odbačen na travnatu površinu s desne strane dok je audi sletio u jarak s lijeve strane ceste. Na mjesto nesreće izašli su djelatnici Hitne pomoći, vatrogasci, policija a očevid su obavili istražni sudac Županijskog suda u Puli Ivica Stanić te djelatnici prometne policije.

Cesta Marčana - Barban bila je zatvorena od 20.05 sati, a policija je usmjeravala promet na obilazne pravce.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene