Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pala s litice

Nesretna Australka ostala bez slezene i bubrega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australka koja je jučer u Dubrovniku pala s litice visoke 15 metara ostala je bez bubrega, slezene, slomila je obje ruke i vilicu.

Obitelj 24-godišnjakinje čim je čula strašnu vijest krenula je u Italiju, odakle će doputovati u Dubrovnik, kako bi bili sa svojom teško ozlijeđenom kćeri. Nadaju se da će Tanya Hearnden, koja je u jučerašnjem padu zadobila brojne ozljede, što prije biti prebačena u Milano gdje će biti podvrgnuta daljnjim operacijama, pišu australski mediji. 'Samo što prije želimo doći do nje. Tanya mora u Milano na hitnu operaciju lica, tamo to rade najbolje', rekla je majka djevojke.

Pročitajte i ovo Slonić je poginuo na Tajlandu (Foto: AFP) Tuga na Tajlandu Prizor koji slama srca: Našli tijela 11 slonova, poginuli su spašavajući mladunče Slika nije dostupna Policija traži počinitelja Mlada Australka usred noći došla na hitnu u Makarskoj i prijavila da joj se na plaži dogodio strašan napad

>> Dubrovnik: Mlada Australka pala s 12 metara

24-godišnjakinja  se poskliznula i pala s litice visoke 15 metara, jučer oko 15.30 u Dubrovniku. Liječnička pomoć pružena joj je dubrovačkoj Općoj bolnici gdje je odmah i operirana. Australski mediji pišu kako je suprug Australke, Gareth Hearnden, izjavio da očajnički želi s Tanyom otići iz Hrvatske kako bi joj pružio bolju liječničku pomoć. 'Samo je želim što prije odvesti s ovog mjesta. Njezino je lice smrskano', rekao je Australac medijima.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene