Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Australka koja je jučer u Dubrovniku pala s litice visoke 15 metara ostala je bez bubrega, slezene, slomila je obje ruke i vilicu.


Obitelj 24-godišnjakinje čim je čula strašnu vijest krenula je u Italiju, odakle će doputovati u Dubrovnik, kako bi bili sa svojom teško ozlijeđenom kćeri. Nadaju se da će Tanya Hearnden, koja je u jučerašnjem padu zadobila brojne ozljede, što prije biti prebačena u Milano gdje će biti podvrgnuta daljnjim operacijama, pišu australski mediji. 'Samo što prije želimo doći do nje. Tanya mora u Milano na hitnu operaciju lica, tamo to rade najbolje', rekla je majka djevojke.

Vezani članci Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač pokazala avanturistički duh i priznala nepromišljen potez koji ju je mogao skupo koštati Paula Srdarev (Foto: IN Magazin) - 1 Prvi puta u povijesti Hrvatska je ugostila svjetski izbor ljepote: Koja je dama odnijela pobjedu?

>> Dubrovnik: Mlada Australka pala s 12 metara

24-godišnjakinja  se poskliznula i pala s litice visoke 15 metara, jučer oko 15.30 u Dubrovniku. Liječnička pomoć pružena joj je dubrovačkoj Općoj bolnici gdje je odmah i operirana. Australski mediji pišu kako je suprug Australke, Gareth Hearnden, izjavio da očajnički želi s Tanyom otići iz Hrvatske kako bi joj pružio bolju liječničku pomoć. 'Samo je želim što prije odvesti s ovog mjesta. Njezino je lice smrskano', rekao je Australac medijima.