Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama na Sve svete

80-godišnjak pokušao kuhinjskim nožem ubiti suprugu (77), a onda zapalio njezine stvari

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osamdesetogodišnji muškarac u Lipovljanima 1. studenog u ranim jutarnjim satima kuhinjskim je nožem pokušao ubiti svoju 77-godišnju suprugu.

U hodniku obiteljske kuće u Lipovljanima muškarac (80) kuhinjskim je nožem pokušao ubiti suprugu i tom joj je prilikom nanio posjekotinu na ruci prije nego što je uspjela pobjeći iz kuće.

Pročitajte i ovo Ilustracija, djeca u školi Nakon svađe Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

Nakon toga počinitelj je ostao sam u kući gdje je složio stvari i zapalio ih, pa se požar proširio i na ostale prostorije. Brzom intervencijom požar su ugasili lipovljanski vatrogasci.

U ovom događaju žena je zadobila lake tjelesne ozljede konstatirane u Općoj bolnici u Sisku, gdje su ju liječnički obradili i potom pustili kući, dok je počinitelj po ekipi Hitne medicinske pomoći dovezen također u bolnicu u Sisak gdje mu je pružena liječnička pomoć, ali je zbog udisanja dima zadržan na liječenju.

Šteta nastala požarom cijeni se na oko sto tisuća kuna, a počinitelj je kazneno prijavljen, izvijestila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene