Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SMJEŠTEN NA PSIHIJATRIJU

Ubojstvo u Dubrovniku: Policija pronašla sina ubijene žene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sin žene koja je ubijena u nedjelju u Dubrovniku pronađen je i trenutno se nalazi na psihijatriji. Županijsko državno odvjetništvo navodi da je žena preminula uslijed višestrukih ozljeda glave.

Zamjenik županijskog državnog odvjetnika Vlatko Cibilić potvrdio je kako je dovršenim očevidom utvrđeno da je 65-godišnjakinja, nađena mrtva u nedjelju u kasnim poslijedpodnevnim satima u obiteljskoj kući u dubrovačkom naselju Čokolino, umrla nasilnom smrću.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru

Još nitko nije osumnjičen, rekao je.

Ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik dr. Marijo Bekić rekao je kako je tijelo odvezeno na Odjel patologije te bolnice.

Sin preminule, za kojeg se jučer nije znalo gdje je, pronađen je te je prema riječima ravnatelja dubrovačke bolnice Marija Bekića hospitaliziran u Općoj bolnici Dubrovnik. Prema neslužbenim informacijama, smješten je na Odjelu psihijatrije.

Tijelo žene pronađeno je u nedjelju popodne u obiteljskoj kući na predjelu Montevijerne u Dubrovniku. Tada je i započela potraga za njezinim sinom. (S.Ve./Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene