Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadobio ozljede glave

80-godišnjak brodicom udario kupača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nezgodi na moru koja se jučer oko 18 sati dogodila u uvali Červar kraj turističkog naselja 'Červar Porat' kod Poreča lakše je ozlijeđen plivač, 51-godišnji slovenski državljanin iz Ljubljane, izvijestila je danas istarska policija.

Po riječima glasnogovornice Policijske uprave istarske Nataše Rogić, nesreća se dogodila 100 metara od obale kada je 80-godišnjak iz Tara upravljajući brodicom dužine 6,84 metara, snage unutarnjeg motora 13,2 kW, prednjim djelom naletio na kupača.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Akcija trajala 45 minuta Drama u Velebitskom kanalu: Krenuli spasiti plivača koji se utapao zbog jake bure, a vratili se s četiri spašene osobe Slika nije dostupna Nesreća na rijeci Ronioci i HGSS tragaju za muškarcem: Nestao nakon što se čamac, sa šest osoba, prevrnuo na Dravi

Voditelj brodice je odmah pružio pomoć ozlijeđenom kupaču, a nakon iskrcaja u lučici Červar ozlijeđeni je kupač vozilom Hitne pomoći prevezen u pulsku Opću bolnicu gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozlijede - udarac u glavu te posjekotine po licu - i pušten je na kućnu njegu. Istražne radnje su u tijeku. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene