Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozačici kaznena prijava

77-godišnji pješak pregažen na pješačkom prijelazu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 17,35 sati u Sisku smrtno je stradao 77-godišnji pješak, priopćila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Nesreća se dogodila u ulici Ferde Hefelea kada se 28-godišnjakinja iz Siska, vozeći Volkswagen Polo sisačkih registracijskih oznaka, nije zaustavila ispred obilježenog pješačkog prijelaza, te je udarila vozilom 77-godišnjeg pješaka koji je prelazio pješački prijelaz.

Pročitajte i ovo Alkohol - 1 Žalio se Policija pješaku oduzela vozačku dozvolu jer je malo popio: "Nije vozio niti je izlazio iz automobila. Samo je pješačio" Slika nije dostupna Nesreća u Sisku Automobilom projurio križanjem pa na pješačkom naletio na 68-godišnjeg muškarca

Pri tome pješak je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te je prevezen u sisačku Opću bolnicu 'dr. Ivo Pedišić' gdje je u večernjim satima preminuo. Očevid su proveli djelatnici Policijske postaje prometne policije Sisak, a istražna sutkinja Županijskog suda u Sisku naložila je obdukciju tijela preminulog. 

Protiv 28-godišnje vozačice bit će podnijeta kaznena prijava, navodi policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene