Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: George Bush, 'kralj gafova'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki predsjednik George Bush ima i smješnu stranu, a u svoja je dva mandata postao poznat i po svojim brojnim gafovima.

On se spotiče, pljuje pred novinarima, udara glavom, zabezeknuto gleda kad ne zna odgovor, miješa imena država, ispada mu slušalica, izmišlja nove riječi. 'Mudrosti' je izgovorio toliko često da su dobile i posebno ime - bušizmi. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Predsjednički gaf Hollande usred Tokija Japance nazvao 'kineskim narodom'! Slika nije dostupna Novi gaf Sarah Palin saveznikom SAD-a proglasila Sjevernu Koreju

Kad zaboravi na mikrofone, uličnim rječnikom otkrije što zapravo misli.

"Ironija je u tome da se mora pritisnuti Sirija da nagovori Hezbolah da prestane raditi sranja", rekao je jednom prilikom.

Ne ide mu ni matematika. Prema njegovom izračunu Elizabeta II ima više od dvjesto pedeset godina. 

Zna se našaliti na svoj račun. Ponekad zaboravi u kojoj je zemlji, miješa Austriju i Australiju. Za Ameriku kaže da je dio Europe, zaključio je i da je vrijeme da ljudska vrsta uđe u Sunčev sustav. Nije zbunjen samo na riječima, ponekad mu je problem pogoditi i prava vrata. 

'Budućnost će nam sutra biti bolja', poručuje jedan od namoćnijih, ali i najomraženijih političara današnjice George Bush.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene