Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolja Hrvatska

Njihov dizajn osvaja svijet!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još uvijek griju studentske klupe, a njihov uspjeh prepoznali su brojni dizajneri diljem svijeta. Prijatelji Ruđer, Ivorin i Marinko za svoje ideje osvojili su i Oscara među dizajnerskim nagradama, prestižnu nagradu Red Dot.

Sve je počelo dizajniranjem internetske stranice nazvane Canvas Community, jedinstvenog mjesta na kojem se mogu okupiti dizajneri svih profila, poslovnih želja i ambicija.

Pročitajte i ovo Katarina Brajdić - 4 Bolja Hrvatska Katarina ima posuđenu protezu: ''Kad čovjeku zatreba da mu je vratim, morat ću je vratiti'' Bolja Hrvatska 26.02.2024. - 2 Doktorirala s najvišim ocjenama Prva svjetska gramatika romskog jezika djelo je Katarine Katavić: "Jezik je prelijep, htjela sam ga prikazati što bolje mogu"

>> Njezini crtani likovi obišli su svijet!

Dečki su osmislili stranicu kako bi omogućili svima lakše izmjenjivanje poslovnih prijedloga i olakšali komunikaciju i suradnju dizajnera iz svih krajeva svijeta.

Uslijedilo je otvaranje vlastite tvrtke, a kako posluju i s kojim sve tvrtkama surađuju, pogledajte u Boljoj Hrvatskoj u Dnevniku Nove TV. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene