Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Elegantnije izvana i iznutra

Volkswagen predstavio osvježeni Caddy

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Volkswagen je objavio prve fotografije i podatke o temeljito osvježenoj izvedbi modela Caddy.

 

Pročitajte i ovo PR Električni SUV ID.4 – prvi potpuno električni SUV marke Volkswagen Volkswagen, ilustracija (Foto: AFP) Brojne negativne reakcije Volkswagen se ispričao zbog rasističke reklame za Golf: "Stidimo se, ne možemo objasniti kako je do toga došlo..."

I dalje će se raditi o lako prepoznatljivom automobilu, no primjetno je novo lice s većom maskom motora te redizajniranim svjetlima. Također, osvježen je i stražnji kraj koji donosi novi branik, svjetla te izmijenjen poklopac prtljažnika.

Promjene se nastavljaju i u unutrašnjosti ovog automobila, štoviše još su i izraženije. Naime, nova je cijela prednja armatura, uključujući središnji stup i prekidače, instrumentnu ploču, upravljač, razne ukrase, obole vratiju i sl. Kupcima će biti ponuđena i bogatija oprema, serijska i opcijska.

Što se motorizacije tiče kupci će moći izabrati između tri benzinska i četiri dieselska motora. Konkretnije, riječ je o 3-cilindričnom 1.0 TSI motoru snage 75 kW (102 KS), 4-cilindričnom 1.2 TSI snage 62 kW (84 KS) i 1.4 TSI snage 92 kW (125 KS). Dieselski će motori razvijati snagu od 55 do 110 kW, odnosno od 75 do 150 KS.

Isporuke ovog automobila u Njemačkoj kreću od lipnja, a nedugo zatim bi trebao stići i na naše tržište.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene