Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naglasak na dizajnu

Pomrsit će račune dokazanim igračima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prošli tjedan nam je donio jedan novitet na hrvatskom tržištu. Već prilično francuski segment, obogaćen je za još jednog predstavnika.

Novi Peugeotov monovolumen, 5008, pokušat će pomrsiti račune već dokazanim igračima u segmentu, što nije nimalo lak zadatak. Kao i kod svih Peugeotovih modela naglasak je stavljen na dizajn, koji nosi prepoznatljiv kućni rukopis.  Mnogi detalji povezuju 5008 s drugim modelima u gami, što je uobičajena praksa ovog francuskog proizvođača.  Automobil djeluje skladno, nerazmetljivo, i mogli bi reći prilično pitomo u odnosu na neke konkurente.

Pročitajte i ovo PR Peugeot servisi Zimski pregled Peugeot vozila PR Brand ambasador Donna Vekić: Brand ambasador marke Peugeot u Hrvatskoj

'Radi se o monovolumenu u koji dolazi u dvije razine opreme, prva, Comfort Pack s pet sjedala, i druga Premium sa sedam sjedala. Tri su motora u ponudi, jedan benzinac i dva dizela. Benzinac ima 120 konja, jedan dizelaš 110 konja, a drugi 163', objasnio je Bertrand Delaye, Peugeotov product menager.  Dva slabija motora su odmah u ponudi, dok će jači dizelaš, koji dolazi isključivo u kombinaciji sa šesterostupanjskom automatikom, na tržište stići u travnju. Na hrvatskom tržištu 5008 starta s cijenom od 145 tisuća kuna, dok je trenutno najskuplji model u ponudi 1.6 HDi Premium, sa 170 tisuća kuna.

Emisiju Automotiv gledajte nedjeljom, u jutarenjm terminu programa Nove TV.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene